риготуємо салат “Мексика” – нічого варити не треба, покроковий рецепт простий і швидкий, якраз для тих моментів, коли гості вже на порозі, а у вас немає нічого приготовленого.
Салат виходить смачним та ситним, поживним. Склад дуже цікавий, сюди входять копчена ковбаса, кукурудза, огірки, болгарський перець, помідори, зелена цибуля, твердий сир.
Заправка найпростіша – майонез, його також можна за пару секунд зробити самостійно.
Подавати салат до столу можна відразу ж, він чудово підійде до будь-яких гарнірів – картопля, спагетті і т.д.
Інгредієнти для салату:
ковбаса копчена – 200 г;
кукурудза консервована – 150 г;
сир твердий – 100 г;
болгарський перець – 1 шт.;
помідори – 2 шт.;
зелена цибуля – 20 г;
мариновані огірки – 5 шт.;
сіль, перець – за смаком;
майонез – 2-3 ст.
Як приготувати салат “Мексика”. Підготувати усі необхідні продукти. Ковбасу вибрати найсмачнішу, якісну. Нарізати копчену ковбасу невеликими шматочками. Солодкий перець очистити від насіння, вимити та просушити. Нарізати невеликими кубиками.
Помідори вимити та просушити, вирізати місце зростання плодоніжки. Нарізати кубиками помідори. Якщо томати надто соковиті, скласти в сито і дати стекти зайвої рідини. Мариновані огірки нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю обполоснути і просушити, дрібно нарізати. Твердий сир натерти на середній чи великій тертці.
Усі інгредієнти поєднати в одній глибокій мисці. Додати до салату консервовану кукурудзу. Заправити салат майонезом, всипати сіль та перець, перемішати та зняти пробу. Розкласти салат по тарілках та подавати до столу. Приємного апетиту!